Ons <br>Country Management Committee

Ons
Country Management Committee

Ludivine Pilate

Ludivine Pilate

Ludivine Pilate, handelsingenieur, gediplomeerd aan de Solvay Business School, start in 2003 bij EY in Brussel als auditor gespecialiseerd in de banksector. Drie jaar later ging ze aan de slag als project manager op het departement "Financiële Diensten" van Accenture en vervolgens als project & interim manager voor het consultingbedrijf Projective. In 2013 werd Ludivine verantwoordelijk voor de Middle- and Back-Office bij UBS Belgium en werd ze lid van het Management Committee. Vandaag is ze Country CEO van Puilaetco. Daarnaast is Ludivine gepassioneerd door hardlopen, skiën en koken.

Kurt Van Den Bossche

Kurt Van Den Bossche

Kurt Van den Bossche behaalde zijn diploma economische wetenschappen aan de KUL. Hij begon zijn carrière in 1996 als Management Trainee bij de BBL en was er vervolgens werkzaam als Branch Manager. Nadien bekleedde hij dezelfde functie bij ING tot in 2005. Vervolgens was Kurt tien jaar actief als Senior Private Banker, eerst bij ABN Armo en sinds 2008 bij Puilaetco, waar hij in 2015 Senior Manager Private Banking werd. Vandaag is hij Market Head Flanders en tevens Board Member bij het Brussels Philharmonic. Kurt heeft vele passies, waaronder tennis, oldtimers en reizen.

Amaury de Laet Derache

Amaury de Laet Derache

Na het afronden van zijn studies bedrijfsrecht in Leuven startte Amaury de Laet zijn carrière als Senior Financial Analyst bij Tucker Anthony Ltd in New York. In het begin van de jaren 1990 keerde hij terug naar Europa om de Luxemburgse dochtermaatschappij van Puilaetco te leiden alvorens medeverantwoordelijk te worden voor de Private Banking in België. Begin 2000 werd hij Managing Partner en in 2004 trad hij toe tot het Directiecomité van de private bank, die een jaar later fusioneerde met de bank Dewaay. Amaury is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van een deel van Brussel en voor de vermogensbeheeractiviteiten. In zijn vrije tijd is hij gepassioneerd door hockey, tennis en skiën.

Candice Schoemans

Candice Schoemans

Candice Schoemans studeerde rechten aan de UCL en behaalde een specialisatie fiscaliteit aan de KUL. Nadat ze gedurende vier jaar werkzaam was als advocaat-fiscalist bij Allen & Overy, verliet Candice de balie en vervoegde ze het juridisch departement van Puilaetco in 2010, in eerste instantie als jurist en vanaf 2014 als departementsverantwoordelijke. In 2017 werd ze secretaris-generaal en in 2018 trad ze toe tot het Directiecomité van Puilaetco. Candice is gepassioneerd door toneel, koken en reizen.

Georges Nédée

Georges Nédée

Na het behalen van zijn diploma electrical engineering aan de KUL en financieel management aan de Vlerick Business School, is Georges Nédée zijn carrière gestart in investeringskapitaal bij GIMV en bij Barclays Capital in Londen. In 2010 ging hij bij Puilaetco aan de slag als Portfolio Manager. Vervolgens werd hij Investment Officer in 2014 en Co-Head Portfolio Management in 2015. Als Head of Client Solutions BE is Georges vandaag verantwoordelijk voor alle beheeractiviteiten in België. Hij speelt ook een belangrijke rol in de technologische ontwikkeling van de portefeuillebeheersystemen en van de digitale interface voor de cliënten. In zijn vrije tijd is Georges gepassioneerd door hockey en skiën.

Aandeelhouder

Quintet Private Bank werd in 2012 overgenomen door Precision Capital, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Precision Capital vertegenwoordigt de privébelangen van de uiteindelijke begunstigde van Quintet, een lid van de familie Al-Thani uit Qatar, en heeft 99,9% van Quintet Private Bank in handen.

Hoewel de aandeelhouder van Precision Capital een reeks andere privé-investeringen heeft gedaan - onder meer in de sector van de financiële diensten en de vastgoedsector - houdt Precision Capital uitsluitend toezicht op de investering in Quintet. Precision Capital is een private, in plaats van overheids-, organisatie die tracht te profiteren van de aantrekkelijkheid van de Europese private banking-sector op lange termijn. Als solide en betrokken aandeelhouder streeft het bedrijf naar de groei van Quintet Private Bank, zowel organisch als via fusies en overnames.

Precision Capital staat volledig achter de visie van Quintet Private Bank en richt zich op het ontsluiten van het volledige potentieel van de pan-Europese groep van private banken. Dit omvat het ondersteunen van de toonaangevende aanwezigheid in elke markt waar Quintet Private Bank momenteel actief is.