<img src="/MediaLibraries/media/BE-Homepage-Puilaetco-Logo_(375x150).png">

Bij Puilaetco geloven we in een ESG-benadering (Environmental, Social & Governance) van gepersonaliseerd vermogensbeheer bouwend op meer dan 150 jaar beleggingservaring.
Maak een afspraak

De nationale autoriteiten en cyberbeveiligingsdeskundigen melden dat ten gevolge van gespannen geopolitieke situatie de cybercriminaliteit in Europa sterk is toegenomen.

We willen u eraan herinneren om extra voorzichtig te zijn en te onthouden dat Quintet u nooit zal vragen om via e-mail, tekstberichten of telefonisch persoonlijke gegevens te delen (zoals persoonlijke registratiecodes, wachtwoorden of creditcardnummers).

Indien u van Quintet een dergelijk verzoek of een ander verdacht lijkend bericht van de bank ontvangt, open deze e-mail dan niet en klik niet op links of bijlagen.

 Mocht u hierover vragen hebben, neem dan via de gebruikelijke communicatiekanalen contact op met uw cliëntadviseur. 

Voor een verrijkend leven    

Wij begrijpen dat vermogensdoelen – vandaag en voor de toekomstige generaties – zeer persoonlijk zijn. Ontdek een private bank die zorgvuldig luistert, duurzaam denkt en uw beleggingsdoelstellingen ondersteunt. Zodat u zich kunt toeleggen op wat echt belangrijk is voor u en uw familie.  

ONTDEK ONZE BENADERING
Innovatief beleggen
Innovatief beleggen

Wij bieden oplossingen via onze kerndiensten: vermogensbeheer, beleggingsadvies en kredieten.

ONTDEK ONZE DIENSTEN
Persoonlijk
Persoonlijk

Wij bieden een boetiek-ervaring als uw vertrouwenspartner.

CONTACTEER ONS
onze 2023 Vooruitzichten
Markten in beweging

Een nieuw hoofdstuk op komst.
In de Quintet Beleggingsvooruitzichten 2023 delen onze beleggingsexperts hun visies op de economie, de financiële markten en beleggen.

Bekijk onze 2023 VooruitzichtenUw beleggingsverhaal begint hier   

Al onze Client Advisors hebben één gemeenschappelijk doel: instaan voor verantwoord beheer.
Wij zijn er om u bij te staan bij uw beleggingen voor een verrijkend leven voor u en uw familie.  

MAAK EEN AFSPRAAK

Meer dan 150 jaar beleggingservaring  

Indien u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens deze ontmoeting horen we graag wat uw plannen, noden en wensen zijn. Op basis hiervan brengen we u in contact met een team van experts dat u zal helpen een plan uit te werken om uw vermogen optimaal te laten renderen, nu en in de toekomst. Ontdek hier onze succesvolle samenwerkingen met partners. 

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

My Richer Life Plan

Bescherm uw vermogen, optimaliseer uw portefeuille en plan uw overdracht voor een verrijkend leven voor u en uw familie, nu en in de toekomst. *Powered By Abbove.

Ontdek hoe

Investissements durables

Les investisseurs recherchent une approche d'investissement durable à long terme. Ils veulent s'associer à des conseillers qui proposent des fonds et des actions verts de grande qualité. Ensemble, nous pouvons ouvrir la voie à un avenir meilleur.

Télécharger maintenant

Meet the manager: The listed real estate place to be

Ons grote jaarlijkse evenement bracht op 25 oktober een honderdtal cliënten en een tiental CEO's van GVV’S samen in Quartier Papier in Zaventem.

En savoir plus

Waarom Puilaetco   

Veiligheid    

Wij staan voor sterke lange termijnrelaties en een uitmuntende dienstverlening.   

Gemoedsrust     

Wij kunnen bouwen op meer dan 150 jaar ervaring in vermogensbeheer en beschikken over een team van experts die aan uw zijde staan bij elke belangrijke stap in uw leven.    

Persoonlijk     

Wij luisteren naar u om inzicht te krijgen in uw huidige en toekomstige doelstellingen, zodat wij voor u het perfecte plan kunnen uitwerken om ze te bereiken.     

Mee met de tijd 

Wij zijn er voor u en gebruiken onze gecombineerde oplossingen en de kennis en ervaring van onze experts om u een dienstverlening op maat te bieden, aangepast aan veranderende omstandigheden.     

CONTACTEER ONS