<img src="/MediaLibraries/media/Puilaetco_shallow_white-2_1.svg">

Bij Puilaetco geloven we in een duurzame benadering van gepersonaliseerd vermogensbeheer bouwend op meer dan 150 jaar beleggingservaring.
Maak een afspraak

De nationale autoriteiten en cyberbeveiligingsdeskundigen melden dat ten gevolge van gespannen geopolitieke situatie de cybercriminaliteit in Europa sterk is toegenomen.

We willen u eraan herinneren om extra voorzichtig te zijn en te onthouden dat Quintet u nooit zal vragen om via e-mail, tekstberichten of telefonisch persoonlijke gegevens te delen (zoals persoonlijke registratiecodes, wachtwoorden of creditcardnummers).

Indien u van Quintet een dergelijk verzoek of een ander verdacht lijkend bericht van de bank ontvangt, open deze e-mail dan niet en klik niet op links of bijlagen.

 Mocht u hierover vragen hebben, neem dan via de gebruikelijke communicatiekanalen contact op met uw cliëntadviseur. 

Uw beleggingsverhaal begint hier

Al onze Client Advisors hebben één gemeenschappelijk doel: instaan voor duurzaam en verantwoord beheer. Wij zijn er om u bij te staan bij uw beleggingen voor een verrijkend leven voor u en uw familie.
Maak een afspraak
Counterpoint 2022 Halfjaarlijkse Beleggingsvooruitzichten
HET TIJDPERK VAN DE ONTWRICHTING
In de Quintet Halfjaarlijkse Beleggingsvooruitzichten 2022 delen onze beleggingsexperts hun visies op de economie, de financiële markten en beleggen.
BEKIJK ONZE Halfjaarlijkse Beleggingsvooruitzichten

Persoonlijk
wij bieden een boetiek-ervaring als uw vertrouwenspartner.

Duurzaam
u hoeft niet te kiezen tussen rendement en verantwoord beleggen.

Ervaring
wij kunnen bouwen op meer dan 150 jaar beleggingservaring.

Nabijheid
wij bieden u lokale gesprekspartners, maar ook toegang tot globale knowhow.


Innovatief beleggen
wij bieden oplossingen via onze kerndiensten: vermogensbeheer, beleggingsadvies en kredieten.Uw Richer Life Plan
Bij Puilaetco luisteren we naar u om inzicht te krijgen in uw persoonlijke situatie, familiale context en levensdoelen. Wij begrijpen dat beleggingen, krediet- en vermogensbeheeroplossingen kunnen helpen om uw dromen en doelstellingen te realiseren en uw familie te beschermen.
Samen met u kunnen we uw Richer Life Plan uitwerken dat uw doelstellingen, familiale, zakelijke en vermogensbehoeften in kaart brengt voor een vermogensplanning op lange termijn.
Ontdek onze benadering
homepage

Wij staan aan uw zijde

01.

Business Executives / Kaderleden

Samen met u werken we uw vermogensplan uit en volgen we veranderingen in uw carrière- en pensioenplanning zorgvuldig op om u te helpen uw doelen te bereiken.

MEER WETEN
02.

Families

We nemen de tijd om u en uw familie te leren kennen en om uw projecten en vermogen in kaart te brengen, gaande van vastgoed, private equity, beursgenoteerde beleggingen, kunst tot successieplanning, zodat we een plan kunnen uitwerken dat perfect afgestemd is op uw doelstellingen.

MEER WETEN
03.

Ondernemers

Wij staan u bij met advies om het vermogen van uw onderneming te doen groeien, aangevuld met fiscaal efficiënte spaaroplossingen voor diversificatiedoeleinden, terwijl u het gewenste cashflowniveau behoudt. De tijdige structurering van uw vermogen laat u toe om met een gerust gemoed te anticiperen op toekomstige scenario’s, zoals de overdracht van uw vermogen en de fiscale gevolgen ervan.

MEER WETEN
Onze diensten
portfolio-design


Portefeuilleopbouw

Wij nemen de tijd om uw waarden te begrijpen, zodat wij samen met u een portefeuille kunnen opbouwen die afgestemd is op uw doelstellingen en financiële situatie.


Invest-Tangible-Assets


Pensioenplanning

Na het in kaart brengen van uw behoeften, bepalen we het beleggersprofiel dat het best bij u past, rekening houdend met de marktomstandigheden.

protect-family-wealth


Bescherming van uw familievermogen voor de toekomstige generaties

Samen stellen we een vermogensplan op dat veel verder reikt dan het financiële aspect alleen. We werken een plan uit dat u gemoedsrust biedt voor een zorgeloze toekomst voor u en uw familie.

management-growth


Beheer, groei en verkoop van activa

Wat er ook op uw pad komt, onze experts kunnen snel inspelen op veranderende omstandigheden om uw financiële doelstellingen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ontdek onze diensten
For-A-Richer-Life-However-You-Define-It
Voor een verrijkend leven
Wij begrijpen dat vermogensdoelen – vandaag en voor de toekomstige generaties – zeer persoonlijk zijn. Ontdek een private bank die zorgvuldig luistert, duurzaam denkt en uw beleggingsdoelstellingen ondersteunt. Zodat u zich kunt toeleggen op wat echt belangrijk is voor u en uw familie.
Meer dan 150 jaar beleggingservaring

Indien u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens deze ontmoeting horen we graag wat uw plannen, noden en wensen zijn. Op basis hiervan brengen we u in contact met een team van experts dat u zal helpen een plan uit te werken om uw vermogen optimaal te laten renderen, nu en in de toekomst. Ontdek hier onze succesvolle samenwerkingen met partners.
Maak een volledig vrijblijvende afspraak
Waarom Puilaetco

Veiligheid
wij staan voor sterke lange termijnrelaties en een uitmuntende dienstverlening.

Gemoedsrust
wij kunnen bouwen op meer dan 150 jaar ervaring in vermogensbeheer en beschikken over een team van experts die aan uw zijde staan bij elke belangrijke stap in uw leven.

Persoonlijk
wij luisteren naar u om inzicht te krijgen in uw huidige en toekomstige doelstellingen, zodat wij voor u het perfecte plan kunnen uitwerken om ze te bereiken.

Mee met de tijd
wij zijn er voor u en gebruiken onze gecombineerde oplossingen en de kennis en ervaring van onze experts om u een dienstverlening op maat te bieden, aangepast aan veranderende omstandigheden.

Contacteer ons
/getmedia/e4d99c82-172d-4465-8aa1-39070268607e/quintet_hands_wrinkles.jpg?width=924&height=924&ext=.jpg
Hoe helpen wij u

Als private bank van diegenen die de wereld anders zien, begeleiden wij u bij uw beleggingen om het leven op te bouwen waarvan u droomt, voor u en uw familie. Wij staan aan uw zijde en stellen oplossingen voor met als doel: uw welzijn.

Meer weten
/getmedia/e424fe71-77d9-4592-a7a1-80c682020a74/quintet_laptop.jpg?width=924&height=924&ext=.jpg
Wie zijn wij

Wij combineren het beste van twee werelden: een sterke verankering in België, geruggensteund door een internationaal netwerk. Onze teams van experts focussen op de doelstellingen van onze cliënten dankzij innoverende beleggingsprocessen op maat.

 

Laten we kennismaken
/getmedia/1a37b83d-8064-447d-a9e8-b0bb5a791998/quintet_tablet_meeting.jpg?width=924&height=924&ext=.jpg
Wij staan voor u klaar

Wil u onze partner worden? Wij zijn er om u te helpen om te investeren in een verrijkend leven, hoe u dit ook ziet. Wij kijken ernaar uit om te luisteren naar uw projecten, u oplossingen aan te reiken en u te helpen uw beleggingsdoelstellingen te bereiken.

Contacteer ons