Onze beleggingsoplossingen aangepast aan uw behoeften

BENT U OP ZOEK NAAR EEN TOEGANKELIJKE, VOLLEDIGE EN GEDIVERSIFIEERDE BELEGGINGSOPLOSsing?
Ons aanbod van patrimoniale fondsen

U bent echt geïnteresseerd in de beleggingswereld, maar u hebt geen tijd om u in volatiele en complexe markten te verdiepen. Of misschien wil u het beheer van uw vermogen gewoon delegeren aan een team van experts.

Afhankelijk van uw risicotolerantie, rendementsverwachtingen en beleggingshorizon analyseren onze experts in patrimoniale fondsen voortdurend de markten en selecteren ze de beste opportuniteiten in elke activaklasse.

Ontdek ons aanbod van patrimoniale fondsen
WIL U INVESTEREN MET EEN POSITIEVE SOCIALE IMPACT?
Ons duurzaam aanbod

Puilaetco is er trots op één van de pioniers op het vlak van duurzaam beleggen te zijn. Onze exclusieve samenwerking met Triodos Bank, die al meer dan 20 jaar loopt, biedt u een unieke oplossing voor verantwoord beleggen of beleggen met een positieve sociale of milieu-impact. Een engagement dat door steeds meer van onze cliënten wordt gedeeld, vooral door de jongere generaties.

Ons aanbod Core Durable biedt u gecentraliseerd discretionair beheer, een gediversifieerde portefeuille en een dubbele expertise: die van Triodos Investment Management (TIM) en die van Puilaetco.

Ontdek ons duurzaam mandaat
BENT U OP ZOEK NAAR EEN GEDIVERSIFIEERDE en EVENWICHTIGE PORTEFEUILLE?
Ons geharmoniseerd beheer
Ons discretionair beheersmandaat Premium biedt u een portefeuille die zowel gediversifieerd als geharmoniseerd is qua samenstelling en risico.

Onze experts staan aan uw zijde om uw vermogen te beheren, maar ook om uw vermogens- en fiscale situatie te optimaliseren, in overeenstemming met uw risicotolerantie, uw rendementsverwachtingen en uw beleggingshorizon.

Ontdek onze geharmoniseerde aanpak
BENT U OP ZOEK NAAR EEN AANBOD DAT PERFECT IS AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN?
Oplossing op maat

Verwacht u van uw private bank een uitzonderlijke reactiviteit en een brede waaier aan oplossingen, adviezen en diensten van topkwaliteit die perfect aansluiten bij uw beleggersprofiel, verwachtingen en doelstellingen? 

Dan is het Tailored-aanbod iets voor u. Met directe toegang tot uw client advisor en een team van experts (op het gebied van vastgoed, kredieten, vermogensplanning en kunstadvies) is deze oplossing van discretionair beheer of gepersonaliseerd beleggingsadvies ontworpen om u te helpen uw projecten te realiseren en uw volledige vermogen doeltreffend te beschermen.

Ontdek onze oplossing op maat
Graag meer weten over onze persoonlijke aanpak?