Business Executives / Kaderleden

Business Executives / Kaderleden

Stel uw vermogen veilig doorheen de sleutelmomenten in uw leven
Maak een afspraak

Waarom uw vertrouwen schenken aan Puilaetco

Wij vinden het belangrijk om met onze cliënten een vertrouwensrelatie op lange termijn op te bouwen, zodat wij hen de beste oplossingen kunnen bieden voor hun financiële behoeften en wensen. Bent u op zoek naar fiscaal advies of wil u meer weten over vermogensplanning of kredietoplossingen? Wij staan aan uw zijde om alles van A tot Z in goede banen te leiden.

Onze boetiekbenadering is onze troef. Wij zijn een bekroonde private bank met een solide aandeelhouder, een stevige kapitaalbasis en zijn gereguleerd door de Europese Centrale Bank. Door onze lokale verankering in 50 steden bieden we een gepersonaliseerde benadering met een globale knowhow.

Maak een afspraak
Uw Richer Life Plan

Het bedrijfslandschap verandert voortdurend. Door onze holistische benadering met een uitgebreid gamma van kwaliteitsoplossingen kunnen wij onze dienstverlening aanpassen aan uw wijzigende behoeften, zowel op het vlak van vermogensplanning en beleggingen als inzake kredieten.

Ontdek uw richer life plan
Bereik uw financiële doelstellingen
Bouwend op meer dan 150 jaar ervaring staan onze experts voor u klaar om u te helpen uw financiële doelstellingen te bereiken. Wij bieden een uitgebreid gamma van kredietoplossingen voor alle soorten doeleinden. Ook voor successie- en pensioenplanning en schenkingen kunt u een beroep doen op ons. Puilaetco is uw vertrouwenspartner op het vlak van Lombardkredieten, fiscaal advies, enz. Wij staan aan uw zijde om uw vermogen veilig te stellen en weldoordacht te beheren, nu en voor de toekomstige generaties.

Kredieten

Duurzame beleggingsoplossingen

Pensioenplanning

Alternatieve beleggingen

Onze benadering
Als bijkantoor van Quintet Private Bank, die 2000 medewerkers telt in 50 Europese steden, bieden wij een lokale persoonlijke dienstverlening. We combineren het beste van twee werelden: een sterke lokale verankering in België in combinatie met de knowhow van een internationaal netwerk

Graag meer weten over onze persoonlijke aanpak?

MyPuilaetco

Ons beveiligde platform MyPuilaetco laat u toe om uw portefeuilles te raadplegen, waar en wanneer u maar wil. Blijf op de hoogte van de beursactualiteit en onze analyses via onze gebruiksvriendelijke en ultrabeveiligde mobiele app. . 

Meer weten