Families

Families

Stel uw vermogen veilig voor uw familie en de toekomstige generaties
Maak een afspraak
Waarom uw vertrouwen schenken aan Puilaetco 

Wij vinden het belangrijk om een vertrouwensrelatie op lange termijn op te bouwen met onze cliënten en hun familie, zodat we begrijpen hoe we hen het best van dienst kunnen zijn. Wil u meer weten over successie- of pensioenplanning, beleggen in vastgoed, … onze experts staan aan uw zijde om alles van A tot Z in goede banen te leiden.

Onze boetiekbenadering is onze troef. Wij zijn een bekroonde private bank met een solide aandeelhouder, een stevige kapitaalbasis en zijn gereguleerd door de Europese Centrale Bank. Door onze lokale verankering in 50 steden bieden we een gepersonaliseerde benadering met een globale knowhow.

Maak een afspraak
Uw Richer Life Plan

Families kunnen complex zijn, met verschillende soorten activa en inkomsten om te beheren, gevarieerde projecten en mijlpalen en veranderende omstandigheden. 

Wij nemen de tijd om een volledig beeld te krijgen van uw familiale plannen en wensen, zodat wij een optimale ondersteuning kunnen bieden, wat de toekomst ook brengt.

Ontdek uw richer life plan
Bereik uw financiële doelstellingen
Bouwend op meer dan 150 jaar ervaring, bieden onze experts u en uw familie de best mogelijke ondersteuning. Onze holistische benadering, die een totaalbeeld van uw vermogen en familiewaarden in aanmerking neemt, laat ons toe om u optimaal te begeleiden op financieel en fiscaal vlak. Wij beschikken over een uitgebreid dienstengamma met onder meer Lombardkredieten, internationaal fiscaal advies, pensioenplanning, beleggingsoplossingen, successieplanning, kunstadvies en duurzaam beleggen. Wij staan aan uw zijde om uw vermogen veilig te stellen en weldoordacht te beheren, nu en voor de toekomstige generaties.

Successieplanning

Alternatieve beleggingen in vastgoed en private equity

Familiebestuur

Internationale vermogensplanning

Onze benadering
Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw vermogen in alle gemoedsrust te kunnen overdragen aan de volgende generatie. Al onze Client Advisors hebben een gemeenschappelijk doel: uw familievermogen duurzaam en verantwoord beheren, met zorg voor de huidige en toekomstige generaties.

Graag meer weten over onze persoonlijke aanpak?

MyPuilaetco

Ons beveiligde platform MyPuilaetco laat u toe om uw portefeuilles te raadplegen, waar en wanneer u maar wil. Blijf op de hoogte van de beursactualiteit en onze analyses via onze gebruiksvriendelijke en ultrabeveiligde mobiele app.  

Meer weten