Bescherm uw vermogen voor de toekomst

Bescherm uw vermogen voor de toekomst

Bescherm uw vermogen, optimaliseer uw portefeuille en plan uw overdracht voor een verrijkend leven voor u en uw familie. *Powered By Abbove.
MIJN RICHER LIFE PLAN
Uw verrijkend leven begint hier
U wil met vertrouwen vooruitkijken, wetende dat uw ambities en plannen voor uw vermogen georganiseerd zijn, niet alleen voor vandaag, maar voor de komende jaren. Inzicht krijgen in het volledige potentieel van uw portefeuille kan complex en tijdrovend zijn. En dan zijn er nog de vragen over successieplanning. Het is veel om over na te denken, dus laat ons u hierbij helpen.

My Richer Life Plan is een holistische, gepersonaliseerde dienstverlening die uw vermogensbeheer centraliseert en die een globaal overzicht biedt van al uw activa, niet alleen van uw beleggingen bij ons. Wij werken nauw met u samen om uw familiestructuur en wat belangrijk is voor u te begrijpen. Vanuit dit totaalbeeld verstrekken wij u advies inzake het beheer van uw vermogen en begeleiden wij u om uw vermogen over te dragen op een manier die overeenstemt met uw doelstellingen. Deze dienst wordt aangevuld met uw persoonlijke beveiligde digitale ruimte - een waardevolle digitale kluis die uw financiële en familiegegevens organiseert, zodat u alles wat u nodig heeft, op één plek terugvindt.
Wij geloven dat een verrijkend leven niet opgebouwd is rond rijkdom en bezit, maar rond zingeving, passie en impact.

Ontdek een nieuw soort dienstverlening inzake vermogensbeheer
Wij zijn er voor u als partner voor een verrijkend leven.

Download onze brochure om te begrijpen waarom onze dienstverlening op maat gemaakt is om u te ondersteunen.

Lees waarom de planning van uw vermogensoverdracht voor uw dierbaren zorgt

Verneem hoe uw digitale kluis ook een krachtige financiële planningstool is

Bekijk de verschillende aspecten van onze holistische dienstverlening

Ontdek de acht aspecten van een verrijkend leven 

Richer Life Plan: Maak een afspraak met een client advisor om dieper in te gaan op uw doelstellingen

DE VOORDELEN VAN HET RICHER LIFE PLAN

Aan uw zijde
Bij Puilaetco geloven we sterk dat een verrijkend leven
niet afhangt van rijkdom of bezit, maar van passie, betekenis en impact. Ons doel is duidelijk:
Aan uw zijde staan, u ondersteunen bij uw financiële beslissingen en door uw vermogen duurzaam te beheren. Onze Wealth Planning-experts zijn er om uw vragen te beantwoorden en om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke wensen worden weerspiegeld in uw financiële plannen.
Klaar voor een kennismakingsgesprek?
Als u klaar bent om met een client advisor een diepgaand gesprek te hebben over uw huidige portefeuille, uw plannen voor uw nalatenschap, uw geliefden en wat u wil bereiken met uw vermogen, bel ons. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten.

Het Richer Life Plan wordt ondersteund door een digitale tool ontwikkeld door Abbove N.V.  © Puilaetco, a Quintet Private Bank (Europe) S.A. branch 2022. Alle rechten voorbehouden. 
V.U.: Jonathan Romain - Puilaetco, a Quintet Private Bank (Europe) S.A. branch - Vorstlaan 25, 1170 Brussel.