Patrimoniale kredieten

Patrimoniale kredieten

Puilaetco biedt u de mogelijkheid om een krediet te nemen voor projecten die u na aan het hart liggen, zonder het evenwicht van uw portefeuille te verstoren.
Wij begrijpen u en uw kredietbehoeften

Wat het leven ook in petto heeft, u moet in staat zijn om opportuniteiten te benutten of u aan te passen aan gewijzigde omstandigheden en dit kan betekenen dat u geld nodig hebt. Daarom is toegang tot flexibele kredietoplossingen een belangrijk aspect van vermogensbeheer.

Er zijn allerlei redenen waarom een kredietoplossing geschikt kan zijn. Misschien wil u een aankoop doen - onroerend goed of een investering. Misschien is een grotere liquiditeit nuttig. Misschien bent u op zoek naar goedkopere financiering. Of u wil doeltreffender gebruik maken van verschillende activa. Dat is precies wat Lombardkredieten, waarbij uw portefeuille als onderpand dient, mogelijk maken. 

Als cliënt van Puilaetco beschikt u over een gespecialiseerd kredietteam dat uw financiële situatie kent en u dus perfect kan helpen.

Flexibiliteit en persoonlijke aanpak

Met behulp van onze patrimoniale kredietoplossingen, geniet u van een flexibele en gepersonaliseerde financiering waarmee u de aankoop of renovatie van vastgoed kan realiseren, een nieuw project kan opstarten, een schenking kan doen aan uw kinderen, successierechten kan betalen of een inbreng in uw bedrijf kan doen.

Uw portefeuille als waarborg

Een vermogenskrediet biedt tal van fiscale voordelen en helpt u om uw vermogen, dat als onderpand dient, te behouden, met inachtneming van een geplande diversificatiestrategie op korte, middellange of lange termijn.

We bieden de volgende diensten aan, mits inpandgeving van portefeuille :

• Voor natuurlijke personen: consumentenkrediet, hypothecair krediet en uitgifte van bankgarantie.

• Voor vennootschappen: kredietopening in de vorm van geoorloofde debetstand, straight loan en uitgifte van bankgarantie.

Wil u graag meer weten over onze flexibele kredietoplossingen?
Vul het contactformulier in en één van onze client advisors zal contact opnemen met u om te kijken hoe we u kunnen helpen.

Opgelet, geld lenen kost ook geld. 

Een Lombardkrediet is een lening die wordt toegekend aan een consument die een effectenportefeuille heeft die bij de kredietverstrekker wordt gedeponeerd en in pand wordt gegeven. Het bedrag van het krediet is rechtstreeks gekoppeld aan de – variabele - waarde van de portefeuille. Dit krediet is bedoeld voor beleggingen in financiële instrumenten. Zoals bij elk pand, kan de kredietverstrekker het pand te gelde maken als de consument het krediet niet op de vervaldatum terugbetaalt. Het Lombardkrediet wordt verstrekt in de vorm van een kredietopening: hierdoor kan de consument-investeerder terugbetalen op de datum van zijn keuze en het gebruik van het krediet laten variëren naargelang van de beursbewegingen.