Onze brochures voor uw tweede verblijf, land per land

Onze brochures voor uw tweede verblijf, land per land

Kies de perfecte locatie voor u en wij helpen u alle juridische, fiscale, financiële en beheersaspecten te begrijpen.
DOWNLOAD NU UW BROCHURE
Er komt heel wat kijken bij de aankoop van een tweede verblijf
Een tweede verblijf brengt veel voordelen in uw leven, maar de fiscale en successieaspecten kunnen onduidelijk zijn en verschillen van land tot land. Wat zijn de totale kosten van de aankoop van een tweede verblijf? Worden de huurgelden belast? Wat zijn de gevolgen voor uw belastingaangifte? Hoe kunt u deze eigendom integreren in uw successieplanning, zodat uw partner en kinderen er na uw dood zorgeloos van kunnen blijven genieten?
DOWNLOAD NU UW BROCHURE
Onze deskundige brochure voor de aankoop van een tweede verblijf geeft u de antwoorden die u nodig hebt, zodat u met vertrouwen kunt kopen en ontspannen van uw tweede verblijf kunt genieten.

Onze experts beantwoorden al uw vragen

Download onze brochures over de aankoop van een tweede verblijf in Europa en ontdek de 5 factoren waarmee u rekening dient te houden bij uw aankoop:

1.Locatie & marktonderzoek
Of u nu een tweede verblijf koopt in Frankrijk, Portugal, Italië, Spanje of België, het is belangrijk om kennis te hebben van de lokale vastgoedmarkt, waarden, voorzieningen, diensten en toegankelijkheid.

2. Juridische aspecten
Verwerf inzicht in de wet- en regelgeving bij de aankoop van een tweede verblijf, inclusief eigendom, beperkingen, vergunningen en documentatie. 

3. Financieringsopties 
Verneem alles over beschikbare opties voor niet-ingezetenen, inclusief hypotheken, rentetarieven, aanbetalingen en criteria om in aanmerking te komen voor financiering. 

4. Fiscale gevolgen 
Begrijp de fiscale gevolgen van een tweede verblijf als niet-ingezetene, inclusief belasting op tweede verblijven, inkomstenbelasting, meerwaardebelasting en bijhorende kosten. 

5. Eigendomsbeheer en onderhoud 
Hou rekening met de logistiek van het onderhoud van uw eigendom wanneer u een tweede verblijf in het buitenland bezit of investeert in vakantiewoningen. Evalueer het inhuren van een bedrijf voor verhuurbeheer en onderhoud tijdens uw afwezigheid. 

Second-Residence
DOWNLOAD NU UW BROCHURE
Dankzij de expertise van Puilaetco inzake tweede verblijven in Europa, kon ik mijn droom met een gerust hart waarmaken.
Meneer Jan F.

Onze gidsen voor uw tweede verblijf, land per land
Bent u van plan om een huis of appartement te kopen om van het mooie weer te genieten?
Raadpleeg onze dossiers om de beste beslissing te nemen voor uw vermogen.