Ondernemers

Ondernemers

Stel uw onderneming veilig en laat ze groeien
Maak een afspraak

Waarom Puilaetco

Wij nemen de tijd om u en uw bedrijf te leren kennen. Wij werken met u samen om de groei van uw onderneming te ondersteunen en delen onze uitgebreide kennis met u om u te helpen uw doelen te bereiken. Dit kan onder meer door diversificatie van uw opgebouwde vermogen via duurzame beleggingsoplossingen of advies betreffende de bedrijfslevenscylus, familiebestuur, aandeelhoudersbescherming, pensioenplannen en overdrachtstrategieën.

Onze boetiekbenadering is onze troef. Wij zijn een bekroonde private bank met een solide aandeelhouder, een stevige kapitaalbasis en zijn gereguleerd door de Europese Centrale Bank. Door onze lokale verankering in 50 steden bieden we een gepersonaliseerde benadering met een globale knowhow.
Maak een afspraak
Uw Richer Life Plan
Regelmatige gesprekken over uw wensen, behoeften en uitdagingen zorgen ervoor dat we kunnen inspelen op uw persoonlijke ontwikkelingen en de evolutie van uw bedrijf.
Ontdek onze benadering
Richer-life-plan
Bereik uw bedrijfsdoelstellingen

Bouwend op meer dan 150 jaar ervaring staan onze experts voor u klaar om u te helpen uw zakelijke doelstellingen te bereiken. Wij bieden holistisch advies en een uitgebreid gamma van kwaliteitsoplossingen om tegemoet te komen aan al uw financiële behoeften, inclusief successieplanning, beleggingsoplossingen en fiscaal advies. Wij helpen u om uw onderneming te optimaliseren en te laten evolueren, nu en in de toekomst.


Familiebestuur


Aandeelhoudersbescherming


Overdrachtstrategieën


Advies inzake de bedrijfslevenscylus

Maak een afspraak
Onze benadering

ONAFHANKELIJK

Als uw vertrouwenspartner bieden wij u een boetiekbenadering die focust op samenwerking om uw zakelijke doelstellingen te bereiken.

Meer weten over onze persoonlijke aanpak?
Vul het contactformulier in en één van onze experts zal contact met u opnemen om te kijken hoe we u kunnen helpen.

MyPuilaetco

Ons beveiligde platform MyPuilaetco laat u toe om uw portefeuilles te raadplegen, waar en wanneer u maar wil. Blijf op de hoogte van de beursactualiteit en onze analyses via onze gebruiksvriendelijke en ultrabeveiligde mobiele app.  

Meer weten

Wie zijn wij
Wie zijn wij

Wij combineren het beste van twee werelden: een sterke verankering in België, geruggensteund door een internationaal netwerk. Onze teams van experts focussen op de doelstellingen van onze cliënten dankzij innoverende beleggingsprocessen op maat.

 

Laten we kennismaken
Lees meer