Richer Life Plan, een 360°-overzicht van uw vermogen

Richer Life Plan, een 360°-overzicht van uw vermogen

De holistische benadering van Puilaetco houdt rekening met alle facetten van het vermogensbeheer van haar cliënten. Deze benadering wordt ondersteund door het digitale platform Richer Life Plan, dat in één oogopslag een overzicht geeft van het volledige vermogen van een cliënt. Het biedt eveneens de mogelijkheid om belangrijke documenten te centraliseren in een persoonlijke digitale kluis. Er worden regelmatig presentaties gegeven om het te ontdekken. De video hieronder geeft u alvast een voorproefje.

De holistische benadering van Puilaetco beperkt zich niet tot louter de financiële investeringen, maar plaatst het menselijke aspect centraal om te beantwoorden aan de evoluerende doelstellingen, specificiteiten en behoeften van elke cliënt. 

Elke belangrijke fase in iemands persoonlijke en professionele leven verdient juridische, fiscale en financiële begeleiding. Of het nu gaat om een (tweede) huwelijk, de oprichting of overdracht van een onderneming, de aankoop van een tweede verblijf, de uitbreiding van een kunstverzameling, de pensionering, een schenking, de voorbereiding van een nalatenschap, enz., Puilaetco staat aan uw zijde.

De impact van een beslissing is veel gemakkelijker te begrijpen als deze visueel wordt weergegeven. Bijvoorbeeld als uw familie grafisch voorgesteld wordt, kunt u tijdens een vergadering met één van onze vermogensbeheerexperts meteen zien welke impact een schenking aan één van uw erfgenamen heeft op zijn toekomstige successierechten. 

Een grafisch overzicht geeft eveneens een duidelijk totaalbeeld van een complex vermogen.

Het Richer Life Plan, ons digitale platform (ontwikkeld door de Belgische start-up Abbove), maakt dit mogelijk, zodra de belangrijkste gegevens over uw verschillende activa ingegeven zijn in uw beveiligde persoonlijke ruimte.

Een persoonlijke digitale kluis kan ook worden gebruikt om belangrijke documenten te centraliseren, zoals een taxatie van een schilderij of een echtheidscertificaat.  

NB: Richer Life Plan wordt ondersteund door een digitale tool ontwikkeld door Abbove S.A.