Ons aanbod

Duurzaam aanbod
Ons partnership met Triodos Bank combineert twee expertises. Hierdoor wordt u een portefeuille voorgesteld die duurzaamheid, transparantie en goede prestaties naadloos combineert. Enerzijds houdt Triodos Investment Management permanent toezicht op de duurzaamheid van de effecten in uw portefeuille. Anderzijds staat Puilaetco in voor het dagelijkse financieel beheer. Het resultaat: u belegt en creëert tegelijkertijd een positieve impact voor de maatschappij.
De voordelen voor u:
 • Discretionaire beheerovereenkomst tussen drie partijen (cliënt, Triodos en Puilaetco).
 • Directe lijnen in aandelen en obligaties afkomstig uit het duurzame beleggingsuniversum dat Triodos Investment Management samenstelt, alsook toegang tot de 'impact investing'- fondsen van Triodos Bank.
 • Portefeuille die wordt samengesteld op basis van de sector- en geografische overtuigingen van Puilaetco.
“U belegt in ondernemingen waarvan de activiteiten aansluiten bij uw eigen waarden.”
 
Duurzaam aanbod
Patrimoniale fondsen
Wenst u het beheer van uw vermogen uit te besteden aan een team van specialisten, om zo de verhouding risico-rendement te optimaliseren?

Dankzij Core Strategic kunt u, in het kader van een discretionair beheermandaat, kiezen uit verschillende compartimenten van patrimoniale fondsen, afhankelijk van uw risicotolerantie, performanceverwachtingen en beleggingshorizon.

De voordelen voor u:
 • U kunt kiezen uit vier beleggingsstrategieën, afhankelijk van uw beleggingsprofiel: conservatief, defensief, medium of dynamisch.
 • Een combinatie van financiële instrumenten: aandelen, obligaties, trackers, thema- en patrimoniale fondsen, fondsen van derden.
 • Geografische en sectordiversificatie, zowel qua activaklassen als qua munten. 
 • Toegang tot de pan-Europese expertise van de strategen van de Quintet-groep.
“De discretionaire portefeuille Core Strategic beantwoordt aan alle eisen op het vlak van toegankelijkheid en gemoedsrust. Dit is een oplossing die goed kan presteren in alle economische en beurscycli.”
 
Patrimoniale fondsen
Vastgoedmandaat
Dankzij ons beheersmandaat in beursgenoteerd vastgoed belegt u in verschillende vastgoedsegmenten. Tegelijkertijd geniet u ook van de voordelen van een effectenportefeuille. 
De voordelen voor u:
 • Gecentraliseerd discretionair beheermandaat
 • Aandelen en obligaties van Gereglementeerde Vastgoedvennootschappen (GVV's)
 • Diversificatie via diverse instrumenten zoals actief en passief beheerde UCITS-fondsen, gestructureerde producten en cash
Let echter op: hoewel GVV-aandelen minder volatiel zijn dan andere activaklassen, blijven het beursgenoteerde effecten die afhankelijk zijn van de evolutie van de beurzen en de vastgoedmarkten, en die ook gevoelig zijn voor renteschommelingen. Dit kan aanleiding geven tot een premie of een korting op de intrinsieke waarde van het aandeel.
 
“Dankzij het vastgoedmandaat diversifieert u uw portefeuille via een belegging in beursgenoteerd vastgoed.”
Vastgoedmandaat
Geharmoniseerde aanpak
Kiest u voor een gediversifieerd en geharmoniseerd beheer van uw portefeuille?
Onze specialisten stellen u een discretionaire beheerformule voor die zo goed mogelijk aansluit bij uw vermogen en uw fiscale situatie.
De voordelen voor u:
 • Bevoorrecht contact met een vermogensbeheerder;
 • Een discretionair beheermandaat voor een gediversifieerde portefeuille: thema- en patrimoniale fondsen, fondsen van derden, aandelen en obligaties, beursgenoteerd vastgoed en gestructureerde producten;
 • Fiscaal en vermogensadvies om uw schenkingen en nalatenschap goed te organiseren;
 • Advies inzake kredieten.
“Dankzij vermogensplanning houdt mijn beheerder rekening met mijn familiale situatie en mijn langetermijndoelstellingen wanneer hij beleggingskansen op het oog heeft.”

 
Geharmoniseerde aanpak
Oplossingen op maat
Wil u toegang tot een brede waaier van gesofisticeerde oplossingen, erg gespecialiseerd advies en een gepersonaliseerde dienstverlening? Met het Tailored-aanbod geniet u van de begeleiding van een gespecialiseerde private banker en portefeuillebeheerder, omkaderd door onze lokale en internationale specialisten.

De voordelen voor u:
 • Discretionair beheer of beleggingsadvies
 • Toegang tot een erg ruim universum van gesofisticeerde en à la carte beleggingsoplossingen (alternatieve beleggingen, private equity, hedgefondsen, grondstoffen, afgeleide producten, enz.). Eerst wordt er naar uw kennis en ervaring gepeild, overeenkomstig MiFID II.
 •  Fiscaal en vermogensadvies 
 • Advies inzake kredieten en kunst
 • Advies aan ondernemingen
“De specialisten van Puilaetco delen hun marktinzichten met u en zorgen ervoor dat u toegang krijgt tot meer gesofisticeerde producten, afhankelijk van uw profiel.”
Oplossingen op maat