A Quintet Private Bank (Europe) SA

governance
Bestuur
Een bestuur tot uw dienst
Lees meer
Experts
Onze experts
Onze specialisten staan voor u klaar
Lees meer

Lokaal verankerd in een gespecialiseerde pan-Europese groep

Wanneer u uw vertrouwen schenkt aan Puilaetco, kunt u eveneens gebruikmaken van de expertise van de Europese groep van private banken, Quintet Private Bank. De Quintet Private Bank-groep staat bekend om haar knowhow en haar toegewijde teams. Ze is één van de grootste Europese private banken.
Quintet Private Bank draagt samenwerking hoog in het vaandel en wil een bepaalde bedrijfscultuur uitdragen. De onderlinge samenwerking (het uitwisselen van best practices, expertise, enz.) die de verschillende betrokken partijen en ons netwerk van meer dan 2.000 medewerkers na aan het hart ligt, is de sleutel tot het succes van de groep. Dankzij deze benadering kunnen we zeer kwaliteitsvolle diensten aanbieden aan alle cliënten.

Quintet Private Bank heeft uitstekende solvabiliteitsratio's en staat onder toezicht van de Europese Centrale Bank (ECB) en de Luxemburgse toezichthouder, de Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF).

Meer over Quintet Private Bank
group image
Missie, visie, waarden
Elke dag stellen we onze expertise ten dienste van u en bieden we u oplossingen op maat. We houden daarbij rekening met uw risicotolerantie en uw langetermijnprojecten, zowel op privé- als op professioneel vlak. Zo kunnen we onze missie volbrengen dankzij een gepersonaliseerde en flexibele dienstverlening die dicht bij u staat.
Onze missie
Als vertrouwenspartner biedt onze bank al vijf generaties performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen aan onze cliënten.
Onze missie
Onze visie
De top-of-mind Belgische private bank zijn, die dicht bij onze privé- en professionele cliënten staat en kan bogen op de juiste technologie die optimaal wordt gebruikt door mensen met passie.
Onze visie
Onze waarden
Integriteit, engagement en uitmuntendheid.
Onze waarden liggen aan de grondslag van onze missie van private bank. Onze medewerkers laten zich er elke dag door inspireren om een performance op lange termijn na te streven.
  • Integriteit: iedereen moet de cliënt op de eerste plaats stellen en de principes van transparantie en vertrouwelijkheid steeds naleven.
  • Engagement: de fundamentele kwaliteit van onze medewerkers, die hun beloftes nakomen, hun verantwoordelijkheid nemen en in teamverband werken.
  • Uitmuntendheid: we willen steeds uw verwachtingen overtreffen. Performante oplossingen voorstellen is onze prioriteit.
Onze waarden
ifc

Quintet werd bekroond tot "Private Bank of the Year – Europe" tijdens de Citywealth International Financial Centre Awards 2021. Deze erkenning zet onze 2000 medewerkers in de bloemetjes die in 50 Europese steden samenwerken om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. In een tijd waarin we vaak ver van mekaar verwijderd zijn, doen we ons best om dicht bij onze cliënten en bij mekaar te blijven staan.


MEER DAN 150 JAAR AAN UW ZIJDE

Sinds 1868 focussen we op onze enige bekommernis: private banking en haar evolutie. Deze positionering garandeert onze cliënten een evenwicht tussen traditie en innovatie.

1868
Michel De Laet richt in Antwerpen een wisselagentschap op.
1926
Rodolphe Dewaay sticht de groep Dewaay
1929
Ludo Peten sticht een wisselagentschap in Brussel
1946
Het wisselagentschap van Ludo Peten wordt omgedoopt in Puissant Baeyens, Poswick & Co.
1990
De Laet fusioneert met Puissant Baeyens, Poswick & Co en gaat verder onder Puilaetco
1992-1998
Zowel Puilaetco als Dewaay nemen het bankstatuut aan
2004
Puilaetco wordt geïntegreerd in de groep KBL European Private Bankers
2005
Dewaay wordt ook op zijn beurt geïntegreerd in KBL European Private Bankers
2012
KBL European Private Bankers wordt eigendom van Precision Capital
2015
Puilaetco Dewaay integreert met succes de activiteiten van UBS Belgium
2018
Puilaetco Dewaay Private Bankers viert haar 150-jarig bestaan
Hoe helpen wij u
Hoe helpen wij u

Als private bank van diegenen die de wereld anders zien, begeleiden wij u bij uw beleggingen om het leven op te bouwen waarvan u droomt, voor u en uw familie. Wij staan aan uw zijde en stellen oplossingen voor met als doel: uw welzijn.

Meer weten
Wie zijn wij
Wie zijn wij

Wij combineren het beste van twee werelden: een sterke verankering in België, geruggensteund door een internationaal netwerk. Onze teams van experts focussen op de doelstellingen van onze cliënten dankzij innoverende beleggingsprocessen op maat.

 

Laten we kennismaken
Wij staan voor u klaar
Wij staan voor u klaar

Wil u onze partner worden? Wij zijn er om u te helpen om te investeren in een verrijkend leven, hoe u dit ook ziet. Wij kijken ernaar uit om te luisteren naar uw projecten, u oplossingen aan te reiken en u te helpen uw beleggingsdoelstellingen te bereiken.

Contacteer ons