Bestuur

Bestuur

Country Management Committee

Ludivine Pilate

Ludivine Pilate

Ludivine Pilate, handelsingenieur, gediplomeerd aan de Solvay Business School, start in 2003 bij EY in Brussel als auditor gespecialiseerd in de banksector. Drie jaar later ging ze aan de slag als project manager op het departement "Financiële Diensten" van Accenture en vervolgens als project & interim manager voor het consultingbedrijf Projective. In 2013 werd Ludivine verantwoordelijk voor de Middle- and Back-Office bij UBS Belgium en werd ze lid van het Management Committee. Vandaag is ze Country CEO van Puilaetco. Daarnaast is Ludivine gepassioneerd door hardlopen, skiën en koken.Candice Schoemans

Candice Schoemans

Candice Schoemans studeerde rechten aan de UCL en behaalde een specialisatie fiscaliteit aan de KUL. Nadat ze gedurende vier jaar werkzaam was als advocaat-fiscalist bij Allen & Overy, verliet Candice de balie en vervoegde ze het juridisch departement van Puilaetco Dewaay Private Bankers in 2010, in eerste instantie als jurist en vanaf 2014 als departementsverantwoordelijke. In 2017 werd ze secretaris-generaal en in 2018 trad ze toe tot het Directiecomité van Puilaetco Dewaay Private Bankers. Candice is gepassioneerd door toneel, koken en reizen.

Amaury de Laet Derache

Amaury de Laet Derache

Na het afronden van zijn studies bedrijfsrecht in Leuven startte Amaury de Laet zijn carrière als Senior Financial Analyst bij Tucker Anthony Ltd in New York. In het begin van de jaren 1990 keerde hij terug naar Europa om de Luxemburgse dochtermaatschappij van Puilaetco te leiden alvorens medeverantwoordelijk te worden voor de Private Banking in België. Begin 2000 werd hij Managing Partner en in 2004 trad hij toe tot het Directiecomité van de private bank, die een jaar later fusioneerde met de bank Dewaay. Amaury is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van een deel van Brussel en voor de vermogensbeheeractiviteiten. In zijn vrije tijd is hij gepassioneerd door hockey, tennis en skiën.Kurt Van Den Bossche

Kurt Van Den Bossche

Kurt Van den Bossche behaalde zijn diploma economische wetenschappen aan de KUL. Hij begon zijn carrière in 1996 als Management Trainee bij de BBL en was er vervolgens werkzaam als Branch Manager. Nadien bekleedde hij dezelfde functie bij ING tot in 2005. Vervolgens was Kurt tien jaar actief als Senior Private Banker, eerst bij ABN Armo en sinds 2008 bij Puilaetco Dewaay Private Bankers, waar hij in 2015 Senior Manager Private Banking werd. Vandaag is hij Market Head Flanders en tevens Board Member bij het Brussels Philharmonic. Kurt heeft vele passies, waaronder tennis, oldtimers en reizen.

Georges Nédée

Georges Nédée

Na het behalen van zijn diploma electrical engineering aan de KUL en financieel management aan de Vlerick Business School, is Georges Nédée zijn carrière gestart in investeringskapitaal bij GIMV en bij Barclays Capital in Londen. In 2010 ging hij bij Puilaetco Dewaay Private Bankers aan de slag als Portfolio Manager. Vervolgens werd hij Investment Officer in 2014 en Co-Head Portfolio Management in 2015. Als Head of Client Solutions BE is Georges vandaag verantwoordelijk voor alle beheeractiviteiten in België. Hij speelt ook een belangrijke rol in de technologische ontwikkeling van de portefeuillebeheersystemen en van de digitale interface voor de cliënten. In zijn vrije tijd is Georges gepassioneerd door hockey en skiën.

Aandeelhouder

Puilaetco is een bijkantoor van Quintet Private Bank die in 2012 werd gekocht door Precision Capital, een Luxemburgse holding die opereert onder het toezicht van de Europese Centrale Bank en van de Commission de Surveillance du Secteur Financier.

Als bijkantoor van Quintet Private Bank, bieden wij onze cliënten een nog uitgebreider gamma van oplossingen.

Wie is Precision Capital?

Precision Capital is een Luxemburgse holdingmaatschappij die in 2012 99,9% gekocht heeft van Quintet Private Bank, de Europese groep van private banken waartoe Puilaetco behoort. Precision Capital vertegenwoordigt de privébelangen van een grote Qatarese familie en niet de belangen van de Qatarese regering.

Terwijl de uiteindelijke aandeelhouders van Precision Capital tal van privé-investeringen – onder meer in financiële diensten en vastgoed – gedaan hebben, houdt Precision Capital enkel de Luxemburgse groep Quintet Private Bank aan. Precision Capital streeft ernaar om op lange termijn te kapitaliseren op de aantrekkelijkheid van de Europese banksector.

Is Precision Capital een overheidsfonds?

Precision Capital is geen overheidsfonds, maar een private holdingmaatschappij die in Luxemburg gevestigd is en door de Europese Centrale Bank en de Commission de Surveillance du Secteur Financier gereglementeerd wordt. Precision Capital is de private eigendom van een grote Qatarese familie. Bijgevolg bestaat er geen enkel verband tussen Precision Capital/ Quintet Private Bank /Puilaetco en de regering van Qatar.

George Nasra, CEO van Precision Capital, heeft gepreciseerd dat « Precision Capital op lange termijn wil profiteren van de investeringen in Quintet Private Bank en van de aantrekkelijkheid van de Europese banksector ». Hij heeft verzekerd dat « de aandeelhouders geen tijdslimiet hebben » en dat de investeringen werden gedaan in het kader van een « diversificatie » en een « strategische investering ».

Wie is de directe gesprekspartner van Puilaetco?

De directe gesprekspartner van Puilaetco is Quintet Private Bank. Puilaetco geniet van een zeer grote beslissingsautonomie op lokaal vlak. Samen met Quintet Private Bank, onze moedermaatschappij, bepalen wij onze groeistrategie die focust op de Belgische markt van de private banking.

Precision Capital heeft de groep Quintet Private Bank de middelen gegeven om zich om te vormen tot een leider in de Europese private banking. Dit kwam in België tot uiting door de overname van de activiteiten van UBS Belgium in 2014, waardoor Puilaetco een plaats veroverde in de top 3 van Belgische « pure play » private banken.

/getmedia/e4d99c82-172d-4465-8aa1-39070268607e/quintet_hands_wrinkles.jpg?width=924&height=924&ext=.jpg
Hoe helpen wij u

Als private bank van diegenen die de wereld anders zien, begeleiden wij u bij uw beleggingen om het leven op te bouwen waarvan u droomt, voor u en uw familie. Wij staan aan uw zijde en stellen oplossingen voor met als doel: uw welzijn.

Meer weten
/getmedia/e424fe71-77d9-4592-a7a1-80c682020a74/quintet_laptop.jpg?width=924&height=924&ext=.jpg
Wie zijn wij

Wij combineren het beste van twee werelden: een sterke verankering in België, geruggensteund door een internationaal netwerk. Onze teams van experts focussen op de doelstellingen van onze cliënten dankzij innoverende beleggingsprocessen op maat.

 

Laten we kennismaken
/getmedia/1a37b83d-8064-447d-a9e8-b0bb5a791998/quintet_tablet_meeting.jpg?width=924&height=924&ext=.jpg
Wij staan voor u klaar

Wil u onze partner worden? Wij zijn er om u te helpen om te investeren in een verrijkend leven, hoe u dit ook ziet. Wij kijken ernaar uit om te luisteren naar uw projecten, u oplossingen aan te reiken en u te helpen uw beleggingsdoelstellingen te bereiken.

Contacteer ons