Onze diensten

Wealth Planning
Wealth planning: onze expertise in elke fase van uw leven 
In elke fase van uw leven krijgt u te maken met vragen waarvoor u best een beroep doet op een specialist, zoals de keuze van het juiste huwelijksvermogensstelsel, de aanpassing van een huwelijkscontract, de opstelling van een testament of de voorbereiding van een zorgvolmacht. Onze adviseurs helpen u met het structureren van uw vermogen, afgestemd op uw persoonlijke situatie en doelstellingen. Hierdoor kunt u op beide oren slapen.
De voordelen voor u:
 • Successieplanning om proactief de toekomstige overdracht van uw privé- en professioneel vermogen voor te bereiden.
 • Organisatie en registratie van uw schenkingen in samenspraak met uw notaris.
 • Fiscaal advies aangepast aan uw familiale situatie en uw professionele doelstellingen. 
“Wanneer u vroeg genoeg begint met het structureren van uw vermogen, kunt u met een gerust gemoed inspelen op belangrijke toekomstvragen, zoals de overdracht van uw vermogen en de fiscale gevolgen hiervan.”

France Van Asselt
Head of Wealth Planning & Structuring
Kunstadvies
Kunstadvies: passie komt op de eerste plaats
Beschikt u over een kunstcollectie of wil u één of meerdere kunstwerken aankopen? Ons departement Kunstadvies begeleidt u bij elke stap van uw passie: de aankoop, verzekering, bewaring, authenticatie, overdracht, enz.

De voordelen voor u:
 • Opmaak van inventarissen, authenticatie en verzekeringsoplossingen
 • Verkoopstrategie en onderhandeling over kosten
 • Aankoopadvies
“In een privévermogen heeft een kunstwerk zowel een emotionele als een financiële waarde.”

Christine Mostert, Art Advisor
Kredieten
Een krediet: een hefboom om uw projecten te financieren
Wil u graag geld lenen om een vastgoedproject te financieren of een professionele activiteit uit te bouwen? Dankzij het vermogenskrediet hoeft u bijvoorbeeld uw beleggingen niet te verkopen, want uw portefeuille wordt in pand gegeven om een hefboomeffect te creëren. 
Wij bieden u de volgende diensten:
 • Voor natuurlijke personen: consumentenkrediet, hypothecair krediet en verstrekking van een bankwaarborg.
 • Voor vennootschappen en verenigingen: krediet in de vorm van een kaskrediet, kredietovereenkomst – voorschot vaste termijn en verstrekking van een bankwaarborg.
 
“Dankzij het vermogenskrediet wordt uw huidige portefeuille in pand gegeven om een hefboomeffect te creëren. Zo kunt u uw projecten financieren zonder dat u aan uw beleggingen moet raken.”
 
Let op: geld lenen kost ook geld.
Diensten voor financiële tussenpersonen (B2B)
Diensten voor financiële tussenpersonen
Bent u een vermogensbeheerder, vermogensadviseur, bankmakelaar of vertegenwoordigt u een verzekeringsmaatschappij? Puilaetco biedt u talrijke tools en diensten, zowel voor uzelf als voor uw cliënten.
De voordelen voor u:
 • Dienstverlening op het vlak van depothoudende bank, orderuitvoering en beheer
 • Interconnecteerbaar platform
 • Dienstverlening inzake de opening van rekeningen, de toekenning van kredieten en bijstand voor de lancering van uw beleggingsfonds.
/getmedia/e4d99c82-172d-4465-8aa1-39070268607e/quintet_hands_wrinkles.jpg?width=924&height=924&ext=.jpg
Hoe helpen wij u

Als private bank van diegenen die de wereld anders zien, begeleiden wij u bij uw beleggingen om het leven op te bouwen waarvan u droomt, voor u en uw familie. Wij staan aan uw zijde en stellen oplossingen voor met als doel: uw welzijn.

Meer weten
/getmedia/e424fe71-77d9-4592-a7a1-80c682020a74/quintet_laptop.jpg?width=924&height=924&ext=.jpg
Wie zijn wij

Wij combineren het beste van twee werelden: een sterke verankering in België, geruggensteund door een internationaal netwerk. Onze teams van experts focussen op de doelstellingen van onze cliënten dankzij innoverende beleggingsprocessen op maat.

 

Laten we kennismaken
/getmedia/1a37b83d-8064-447d-a9e8-b0bb5a791998/quintet_tablet_meeting.jpg?width=924&height=924&ext=.jpg
Wij staan voor u klaar

Wil u onze partner worden? Wij zijn er om u te helpen om te investeren in een verrijkend leven, hoe u dit ook ziet. Wij kijken ernaar uit om te luisteren naar uw projecten, u oplossingen aan te reiken en u te helpen uw beleggingsdoelstellingen te bereiken.

Contacteer ons