Aanbod en diensten

AanbodDiscretionair beheer of beleggingsadvies?

Bij Puilaetco kiest u zelf de diensten die het best aansluiten bij uw profiel.

Wenst u uw portefeuille toe te vertrouwen aan een team van ervaren specialisten, die de strategie toepassen die u in samenspraak met hen gekozen heeft? Dan kunt u kiezen voor de gemoedsrust van onze discretionaire beheermandaten.

Wenst u daarentegen persoonlijk betrokken te zijn bij de groeistrategie van uw beleggingen, en hierbij gebruik te maken van de adviezen van onze specialisten? U krijgt zo toegang tot een brede waaier aan producten à la carte, waaronder gesofisticeerde instrumenten, aan de hand van onze beleggingsadviezen.
Welk aanbod past perfect bij u?
DienstenWealth Planning, kunstadvies of vermogenskredieten

Bij Puilaetco vinden we dat ons werk niet stopt bij het beheer van uw beleggingsportefeuille en financiële activa. 

Daarom bieden wij u een compleet gamma bijkomende diensten, die er mee voor zorgen dat u uw doelstellingen en projecten kunt realiseren, zowel op privé- als op professioneel vlak.  

Welke diensten passen perfect bij u?
Hoe helpen wij u
Hoe helpen wij u

Als private bank van diegenen die de wereld anders zien, begeleiden wij u bij uw beleggingen om het leven op te bouwen waarvan u droomt, voor u en uw familie. Wij staan aan uw zijde en stellen oplossingen voor met als doel: uw welzijn.

Meer weten
Wie zijn wij
Wie zijn wij

Wij combineren het beste van twee werelden: een sterke verankering in België, geruggensteund door een internationaal netwerk. Onze teams van experts focussen op de doelstellingen van onze cliënten dankzij innoverende beleggingsprocessen op maat.

 

Laten we kennismaken
Wij staan voor u klaar
Wij staan voor u klaar

Wil u onze partner worden? Wij zijn er om u te helpen om te investeren in een verrijkend leven, hoe u dit ook ziet. Wij kijken ernaar uit om te luisteren naar uw projecten, u oplossingen aan te reiken en u te helpen uw beleggingsdoelstellingen te bereiken.

Contacteer ons
Ontvang onze newsletter
Ontvang onze newsletter

Wil u op de hoogte blijven van de financiële actualiteit voor het beheer van uw vermogen? Schrijf u in op onze newsletter! Zo kunt u deelnemen aan onze talrijke debatten die bijdragen aan een verrijkend leven, hoe u dit ook ziet.
 

Schrijf u in