Vermogen

Bent u klaar voor een andere kijk op de wereld?
Onze wereld staat niet stil. Daarom is het belangrijk dat u zich in elke fase van uw leven goed laat bijstaan.
Wie kan u adviseren, zowel voor uw privé- als voor uw professionele projecten?

Hoe kunt u uw beleggingen structureren, zodat ze een positieve en duurzame impact hebben op de maatschappij?

Hoe kunt u in alle gemoedsrust uw vermogen overdragen aan de volgende generatie?
Voor een verrijkend leven
Bij Puilaetco werken we samen aan een verrijkend leven, hoe u dit ook ziet

Dit is niet zomaar een belofte. Het is een concreet engagement dat wij dagelijks met al onze cliënten aangaan. Dankzij een sterke lokale verankering en een solide Europees netwerk, staan wij achter één gemeenschappelijke doelstelling. We willen uw familievermogen duurzaam en verantwoord beheren, en daarbij zorg dragen voor zowel de huidige als de toekomstige generaties. Onze waarden liggen ons na aan het hart. Bij elke belangrijke beslissing staan onze specialisten u bij. Ze stellen u oplossingen voor die aansluiten bij uw wensen, persoonlijke situatie en keuzes. Maak kennis met ons aanbod en onze diensten.
Ontdek ons aanbod
Voor een verrijkend leven
Duurzame en verantwoorde aanpak
Ons engagement op het vlak van verantwoord beleggen

Bij beleggen draait het niet enkel om rendement. Het is immers ook een manier om uw steentje bij te dragen aan een betere maatschappij voor de huidige en de toekomstige generaties. Ons verantwoord beleggingsbeleid benadrukt de invloed die wij als bank kunnen uitoefenen om onze wereld duurzamer te maken. Maak kennis met ons duurzame beleggingsaanbod.

Ontdek ons aanbod
Duurzame en verantwoorde aanpak
Familievermogen
Een verrijkend leven, hoe u dit ook ziet

In elke fase van uw leven hebt u specialisten nodig die naar u luisteren, u goede raad geven en u helpen om de juiste beslissingen te nemen. Bij Puilaetco staan al onze adviseurs achter één gemeenschappelijke doelstelling. Ze willen uw familievermogen duurzaam en verantwoord beheren, en daarbij zorg dragen voor zowel de huidige als de toekomstige generaties. Maak kennis met ons aanbod en onze diensten.

Ontdek ons aanbod
Familievermogen
Carrière
Voor een verrijkende carrière, hoe u deze ook ziet

Uw eigen onderneming lanceren, ze doen groeien, ze aantrekkelijk maken of de overdracht ervan voorbereiden... U wordt geconfronteerd met heel wat vragen op uw professioneel parcours en moet de juiste beslissingen nemen voor uw business. Dankzij hun ervaring zijn onze adviseurs uw bevoorrechte partners op uw ondernemersparcours. Maak kennis met ons aanbod en onze diensten.

Ontdek ons aanbod
Carrière
Richer Life

Wat betekent een verrijkend leven voor u?
Vindt u dat een verrijkend leven meer inhoudt dan geld en materiële zaken? Vindt u dat passie, nieuwsgierigheid, het doel en de zin van het leven onbetaalbaar zijn?
Laat u inspireren