In elke fase van uw leven staan de experts van onze private bank, die al meer dan vijf generaties bestaat, aan uw zijde om naar u te luisteren, u te adviseren en u te helpen bij het beheer van uw vermogen.
Maak een afspraak
Bescherm uw vermogen voor de toekomst en realiseer uw dromen

U wil met een gerust gemoed vooruitkijken, wetende dat uw ambities en plannen voor uw vermogen georganiseerd zijn, niet alleen op korte termijn, maar voor de komende jaren. 

Inzicht krijgen in het volledige potentieel van uw portefeuille kan complex en tijdrovend zijn. En dan zijn er nog de vragen over successieplanning. 

Het is veel om over na te denken, dus laat ons u hierbij helpen.

Ontdek uw richer life plan
Discretionair beheer of beleggingsadvies?
Bij Puilaetco kiest u zelf de diensten die het best aansluiten bij uw profiel.

Wenst u uw portefeuille toe te vertrouwen aan een team van ervaren specialisten, die de strategie toepassen die u in samenspraak met hen gekozen heeft? Dan kunt u kiezen voor de gemoedsrust van onze discretionaire beheersmandaten.

Wenst u daarentegen persoonlijk betrokken te zijn bij de groeistrategie van uw beleggingen, en hierbij gebruik te maken van de adviezen van onze specialisten? Dan geeft een mandaat van beleggingsadvies u toegang tot een brede waaier aan à la carte producten, waaronder geavanceerde instrumenten.
Onze beleggingsoplossingen aangepast aan uw behoeften
Vermogensplanning, kunstadvies en patrimoniale kredieten 
Bij Puilaetco vinden wij dat ons vak veel verder gaat dan het beheer van uw beleggingsportefeuille en uw financiële activa.

Daarom bieden wij u een volledig gamma bijkomende diensten aan die u helpen om uw doelstellingen te bereiken en uw projecten te realiseren, zowel op privé- als op professioneel vlak.
Onze expertise tot uw dienst
A la carte diensten voor financiële tussenpersonen

Bent u een vermogensbeheerder, vermogensadviseur, vertegenwoordiger van een family office met een vergunning voor derdenbeheer, bank- of verzekeringsmakelaar, ...?

Het departement Financial Intermediaries van Puilaetco biedt  u een volledig gamma tools en gepersonaliseerde diensten die speciaal ontworpen zijn voor financiële tussenpersonen en hun cliënten.

Ontdek onze diensten voor professionals
Onze verantwoorde en duurzame benadering
Als private bank zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheden en van de maatschappelijke impact die we kunnen hebben in de overgang naar een duurzamere wereld.

Bij beleggen draait het niet enkel om rendement. Het is immers ook een manier om uw steentje bij te dragen aan een betere maatschappij voor de huidige en toekomstige generaties. 

Beleggers zijn op zoek naar een duurzame beleggingsbenadering op lange termijn. Ze willen samenwerken met adviseurs die ESG-fondsen en -aandelen van hoge kwaliteit aanbieden. 

Samen kunnen we de weg openen naar een betere toekomst.
Ontdek onze innoverende benadering van ESG beleggen
Waarom kiezen voor Puilaetco?
Securité


Veiligheid  

Wij staan voor sterke langetermijnrelaties en een uitmuntende dienstverlening.   

Securité


Meer dan 150 jaar ervaring    

Wij kunnen bouwen op meer dan 150 jaar ervaring in vermogensbeheer en beschikken over een team van experts die aan uw zijde staan bij elke belangrijke stap in uw leven.    

Securité


Persoonlijke aanpak    

Wij luisteren naar u om inzicht te krijgen in uw doelstellingen, zodat wij voor u het perfecte plan kunnen uitwerken om ze te bereiken. 

Uw beleggingsverhaal begint hier
Al onze client advisors hebben één gemeenschappelijk doel: instaan voor verantwoord beheer.
Wij zijn er om u bij te staan bij uw beleggingen voor een verrijkend leven voor u en uw familie.
MAAK EEN AFSPRAAK