<img src="/MediaLibraries/media/BE-Homepage-Puilaetco-Logo_(375x150).png">

In elke fase van uw leven staan de experts van onze private bank, die al meer dan vijf generaties bestaat, aan uw zijde om naar u te luisteren, u te adviseren en u te helpen bij het beheer van uw vermogen.
Maak een afspraak

Voor een verrijkend leven    

Wij begrijpen dat vermogensdoelen – vandaag en voor de toekomstige generaties – zeer persoonlijk zijn. Ontdek een private bank die zorgvuldig luistert, duurzaam denkt en uw beleggingsdoelstellingen ondersteunt. Zodat u zich kunt toeleggen op wat echt belangrijk is voor u en uw familie.  

ONTDEK ONZE BENADERING
Innovatief beleggen
Innovatief beleggen

Wij bieden oplossingen via onze kerndiensten: vermogensbeheer, beleggingsadvies en kredieten.

ONTDEK ONZE DIENSTEN
Persoonlijk
Persoonlijk

Wij bieden een boetiek-ervaring als uw vertrouwenspartner.

CONTACTEER ONS

Uw beleggingsverhaal begint hier   

Al onze Client Advisors hebben één gemeenschappelijk doel: instaan voor verantwoord beheer.
Wij zijn er om u bij te staan bij uw beleggingen voor een verrijkend leven voor u en uw familie.  

MAAK EEN AFSPRAAK

Meer dan 150 jaar beleggingservaring  

Indien u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens deze ontmoeting horen we graag wat uw plannen, noden en wensen zijn. Op basis hiervan brengen we u in contact met een team van experts dat u zal helpen een plan uit te werken om uw vermogen optimaal te laten renderen, nu en in de toekomst. Ontdek hier onze succesvolle samenwerkingen met partners. 

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

My Richer Life Plan

Bescherm uw vermogen, optimaliseer uw portefeuille en plan uw overdracht voor een verrijkend leven voor u en uw familie, nu en in de toekomst. *Powered By Abbove.

Ontdek hoe

ESG beleggingen

Beleggers zijn op zoek naar een ESG beleggingsaanpak op lange termijn. Ze willen samenwerken met adviseurs die ESG fondsen en aandelen van hoge kwaliteit aanbieden. Samen kunnen we de weg wijzen naar een betere toekomst.

Download Nu

Meet the manager: The listed real estate place to be

Ons grote jaarlijkse evenement bracht op 25 oktober een honderdtal cliënten en een tiental CEO's van GVV’S samen in Quartier Papier in Zaventem.

En savoir plus

Waarom Puilaetco   

Veiligheid    

Wij staan voor sterke lange termijnrelaties en een uitmuntende dienstverlening.   

Gemoedsrust     

Wij kunnen bouwen op meer dan 150 jaar ervaring in vermogensbeheer en beschikken over een team van experts die aan uw zijde staan bij elke belangrijke stap in uw leven.    

Persoonlijk     

Wij luisteren naar u om inzicht te krijgen in uw huidige en toekomstige doelstellingen, zodat wij voor u het perfecte plan kunnen uitwerken om ze te bereiken.     

Mee met de tijd 

Wij zijn er voor u en gebruiken onze gecombineerde oplossingen en de kennis en ervaring van onze experts om u een dienstverlening op maat te bieden, aangepast aan veranderende omstandigheden.     

CONTACTEER ONS