Open Banking

PSD2 API's & PUBLICATIE VAN DE STATISTIEKEN

PSD2 API's

Overeenkomstig de PSD2-richtlijn, heeft Puilaetco haar developer portal gepubliceerd.

Hieronder vindt u de noodzakelijke links voor de implementatie en het gebruik van onze API’s. Draag bij aan ons Open Banking avontuur. De live en authenticatie API’s zijn beschikbaar vanaf 1 juni 2019.

Dev

https://developer.xs2a.puilaetco.be

Sandbox API

https://sandbox.xs2a.puilaetco.be

Production API

https://api.xs2a.puilaetco.be
Authenticationhttps://auth.xs2a.puilaetco.be


 

In het kader van de bepalingen van de Gedelegeerde Verordening 2018/389 van de Commissie tot aanvulling van Richtlijn 2015/2366 wat betreft technische reguleringsnormen voor sterke cliëntauthenticatie en gemeenschappelijke en veilige open communicatiestandaarden heeft Puilaetco van de bevoegde autoriteiten een vrijstelling verkregen om de uitwijkvoorziening zoals beschreven in artikel 33.6 van bovenvermelde Verordening te integreren. Er is vastgesteld dat onze toegewijde interface voldoet aan de specifieke voorwaarden wat een onbelemmerde concurrentie garandeert.


PSD2: PUBLICATIE VAN DE STATISTIEKEN

Zoals voorzien door de PSD2-richtlijn en meer specifiek de richtlijnen 2.2 en 2.3 van de EBA, vindt u via de onderstaande link een vergelijking tussen, enerzijds, de performance- en beschikbaarheidsstatistieken van onze interface voor de leveranciers van betaaldiensten (TPP) en, anderzijds, die van de interface voor de cliënten van Puilaetco om toegang te hebben tot hun betaalrekening online.