Onze experts

Onze experts

Onze experts

Cécile Baijot

Cécile Baijot

Cécile is licentiaat in de Rechten (ULg), heeft een speciale licentie in Fiscaal Recht (KUL) en een Executive Master in Immobiliën (Université Saint-Louis). Ze was 6 jaar lang advocate aan de Brusselse balie, bedrijfsjuriste (7 jaar bij ING) en consultant (2 jaar bij PwC) heeft dus veel ervaring als fiscaal raadgeefster. In 2018 ging ze bij Puilaetco Dewaay Private Bankers aan de slag als Senior Wealth Planner.

David Bruggeman

David Bruggeman

Na zijn studies handelswetenschappen aan de KU Leuven ging David Bruggeman aan de slag als Sales Manager bij online beursmakelaar Lynx. In 2013 vervoegde hij Puilaetco Dewaay Private Bankers in de rol van Portfolio Manager. Vandaag biedt hij als Private Banking Assistant digitale ondersteuning aan collega’s in het kantoor van Waregem. Daarnaast maakt David deel uit van het “Tech Innovation Team”, een groep van experts die de technologische ontwikkelingen in kaart brengt en bestudeert, zodat ze kunnen worden vertaald in beleggingsopportuniteiten voor de cliënt.

France Van Asselt

France Van Asselt

Als specialiste in bancair recht is France Van Asselt in 2016 bij Puilaetco aan de slag gegaan als Head of Business & Client Solutions. Ze beschikt over een solide ervaring en oefende voordien verschillende functies uit bij BNP Paribas Fortis, meer bepaald op de departementen Legal & Risk Management, maar ook als private banker en vermogensbeheerder.  Sinds januari 2020 is France bij Puilaetco verantwoordelijk voor het departement Wealth Planning & Structuring.
 

Marc Eeckhout

Marc Eeckhout

Marc heeft 28 jaar ervaring opgedaan in de financiële wereld bij BNP Paribas Fortis, gaande van Hoofd Middle-Office tot Hoofd Client Administration en van Portfolio Manager tot Investment Communicator. In 2012 maakte hij de overstap naar Strategist en Real Estate Analyst. Sinds begin 2019 is Marc werkzaam als Senior Strategist in het team van Frank Vranken. Daarnaast maakt hij samen met Marie-Charlotte Vasseur deel uit van het Real Estate Team.

Olivier Celis

Olivier Celis

Olivier studeerde af aan de Solvay Brussels School of Economics en begon zijn carrière in 2009 bij PwC Luxemburg. Hij werkte voor het departement Corporate Finance op fusie- en overnameprojecten, valorisaties en due diligence. In 2014 startte hij bij Puilaetco Dewaay Private Bankers. Hij is er sindsdien Portfolio Manager en staat onder andere in voor het beheer van duurzame discretionaire portefeuilles. Olivier is houder van het CFA-certificaat.

Martin Desimpel

Martin Desimpel

Martin Desimpel heeft een diploma rechten, notariaat en vennootschapsrecht op zak. Na zijn studies was hij werkzaam in het notariaat waar hij het vastgoedrecht, het recht inzake successies en bevoordelingen, het vermogensrecht van koppels en het vennootschapsrecht beoefende. In 2016 ging hij bij Puilaetco Dewaay aan de slag als Senior Wealth Planner.

Bernard d’Ursel

Bernard d’Ursel

Bernard d’Ursel is licentiaat in de Rechten en Fiscale Wetenschappen. Na meerdere jaren aan de balie trad hij toe tot het fiscale departement van Generale Bank (Fortis Bank). In 2011 maakte hij de overstap naar Puilaetco Dewaay Private Bankers. Bernard adviseert u in patrimoniumgerelateerde materie en fiscaliteit.

Nils De Vriendt

Nils De Vriendt

Nils De Vriendt was werkzaam als belastingconsulent bij KPMG Vias en Baker Tilly Belgium en als advocaat aan de balie Brussel bij CEW law. Hij is intussen al enige jaren actief in de financiële sector binnen de dienst Wealth Planning en momenteel is hij werkzaam bij Puilaetco Dewaay Private Bankers. Hierdoor heeft hij een heel goede kennis van zowel fiscaliteit van beleggingen als van de inkomstenbelasting en successieplanning.

Caroline Den Tandt

Caroline Den Tandt

Caroline is houder van een licentiaatsdiploma rechten (KU Leuven) en van een licentiaatsdiploma economische wetenschappen (KU Leuven). Ze heeft heel wat jaren ervaring inzake kredieten. Zo heeft ze verschillende financieringsoperaties gestructureerd en uitgewerkt, zowel voor particulieren als voor vennootschappen/holdings. Nadat ze werkzaam was bij Eurolease en Degroof Petercam, is ze in 2018 bij Puilaetco Dewaay Private Bankers aan de slag gegaan als Head of Credit.

Marc Ernaelsteen

Marc Ernaelsteen

Marc Ernaelsteen heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële analyse van aandelenbeheer. Voor hij in 2000 in dienst trad bij Puilaetco Dewaay Private Bankers, werkte hij bij Landbouwkrediet, Prudential Securities en Clearstream. Marc heeft een diploma Toegepaste Wetenschappen (KUL) en een MBA van de Chicago Booth School of Business (Universiteit van Chicago).

Bruno Ferrier

Bruno Ferrier

Na zijn studies Rechten en Fiscaliteit, werkte Bruno Ferrier voornamelijk als fiscalist, eerst bij Deloitte, en daarna bij Artesia bank. Hij startte in 2004 bij Puilaetco Dewaay Private Bankers. Bruno is Senior Wealth Planner. Zijn opleiding en professionele ervaring stellen hem in staat om te excelleren in zijn voorkeurdomeinen: successieplanning en financiële fiscaliteit.

Christine Mostert

Christine Mostert

Christine Mostert is gediplomeerd kunsthistorica (ULB) en werkte 18 jaar lang als coördinator voor Christie’s. Sinds 2011 is ze Art Advisor bij Puilaetco Dewaay Private Bankers. Ze adviseert de cliënten van de Bank in alle discretie, objectiviteit en transparantie over het beheer van hun kunstpatrimonium.

Marie Charlotte Vasseur

Marie Charlotte Vasseur

In het kader van een master in de beheerswetenschappen deed Marie Charlotte Vasseur een stage bij Puilaetco Dewaay Private Bankers. Daar ontdekte ze de functie-inhoud van Portfolio Manager, Analyst en Private Banker. Nadien werkte ze als Senior Auditor bij Mazars. In 2014 ging ze bij Puilaetco Dewaay Private Bankers aan de slag als Research Analyst. Sindsdien is ze verantwoordelijk voor de selectie van externe beleggingsfondsen en de analyse van GVV’s. Zij beheert samen met Frank Vranken het GVV-mandaat van de Bank. Marie Charlotte is eveneens lid van het « Tech Innovation Team », een pool van experts die een dubbele doelstelling nastreeft: de technologische ontwikkelingen begrijpen en de ontwikkelingen identificeren die beleggingsopportuniteiten kunnen vormen voor de cliënten van de Bank.

/getmedia/e4d99c82-172d-4465-8aa1-39070268607e/quintet_hands_wrinkles.jpg?width=924&height=924&ext=.jpg
Hoe helpen wij u

Als private bank van diegenen die de wereld anders zien, begeleiden wij u bij uw beleggingen om het leven op te bouwen waarvan u droomt, voor u en uw familie. Wij staan aan uw zijde en stellen oplossingen voor met als doel: uw welzijn.

Meer weten
/getmedia/e424fe71-77d9-4592-a7a1-80c682020a74/quintet_laptop.jpg?width=924&height=924&ext=.jpg
Wie zijn wij

Wij combineren het beste van twee werelden: een sterke verankering in België, geruggensteund door een internationaal netwerk. Onze teams van experts focussen op de doelstellingen van onze cliënten dankzij innoverende beleggingsprocessen op maat.

 

Laten we kennismaken
/getmedia/1a37b83d-8064-447d-a9e8-b0bb5a791998/quintet_tablet_meeting.jpg?width=924&height=924&ext=.jpg
Wij staan voor u klaar

Wil u onze partner worden? Wij zijn er om u te helpen om te investeren in een verrijkend leven, hoe u dit ook ziet. Wij kijken ernaar uit om te luisteren naar uw projecten, u oplossingen aan te reiken en u te helpen uw beleggingsdoelstellingen te bereiken.

Contacteer ons