Onze nieuwe holistische benadering: Richer Life Plan

Onze nieuwe holistische benadering: Richer Life Plan

Hebt u iets gemeen met Guido?

Guido is vooral begaan met zijn gezin en wil zoveel mogelijk tijd met hen doorbrengen. Zoals veel cliënten van Puilaetco, wil deze druk bezette ondernemer zijn vermogen beschermen en in de beste omstandigheden aan zijn kinderen overdragen. Daarvoor kan hij rekenen op zijn client advisor en zijn adviseurs, maar ook op het Richer Life Plan, een innovatief en gepersonaliseerd digitaal platform voor het beheer van vermogensinformatie.

Door in te loggen op zijn persoonlijke ruimte op het platform, kan hij op elk moment zijn financiële situatie raadplegen en al zijn activa in één oogopslag bekijken: zijn beleggingen, zijn onroerend goed, zijn kunstcollectie, zijn professioneel vermogen, enz. Ook leningen, verzekeringen en schenkingen worden zorgvuldig opgenomen.

Het Richer Life Plan bevat ook een beveiligde persoonlijke digitale kluis om alle belangrijke documenten, zoals een testament, akten of contracten, in op te slaan. Door zijn Richer Life Plan-informatie te delen met de specialisten van Puilaetco, kan Guido profiteren van deskundig advies.

Hij heeft ook de mogelijkheid om zijn documenten te delen met zijn vertrouwenspersonen: familie, notaris, advocaat, ... Zo behoudt Guido de controle over zijn vermogensinformatie.

Het Richer Life Plan brengt ook zijn familieleden in kaart, waardoor duidelijk wordt wie bijvoorbeeld al een schenking heeft ontvangen of wie aandelen heeft in zijn bedrijf. Guido kan ook successiesimulaties uitvoeren om de scenario's die hij overweegt, te evalueren. Zo kan hij met een gerust hart anticiperen op de toekomst.

In functie van zijn prioriteiten, doelstellingen en gezinssituatie, en in elke belangrijke fase van zijn leven, staan de experts van Puilaetco klaar om hem in alle vertrouwen te adviseren, want onze private bank wil haar cliënten over de generaties heen bijstaan.

Hebt u iets gemeen met Guido?
Wil u meer weten over het Richer Life Plan?

MAAK EEN AFSPRAAK
MAAK EEN AFSPRAAK

Het Richer Life Plan wordt ondersteund door een digitale tool ontwikkeld door Abbove N.V.  © Puilaetco, a Quintet Private Bank (Europe) S.A. branch 2022.
Alle rechten voorbehouden. V.U.: Jonathan Romain - Puilaetco, a Quintet Private Bank (Europe) S.A. branch - Avenue Herrmann-Debrouxlaan 46, 1160 Bruxelles / Brussel.